Mijn achtergrond, interesses en karakter blijken een goede combinatie voor het makelaarschap.

Ik ben in het sociaal maatschappelijk werk gestart en heb bij diverse woningbouwverenigingen in Amsterdam en Almere gewerkt. In 2000 makelaar geworden, als NVM makelaar - taxateur beëdigd en geregistreerd bij VastgoedCert. Ik heb kennis van en interesse voor bouwkunde en architectuur, belangstelling voor mensen en culturen, een praktische inslag en enigszins eigenwijze aard.

Advies

Een goede makelaar houdt zich niet alleen bezig met huizen aan- en verkopen, maar geeft bovendien advies naar aanleiding van vragen als:

  • Gaan we kopen of huren
  • Zal ik verhuizen, of verbouwen en hoe pak ik dat aan
  • Wat is ons huis nu waard
  • Wat zijn de voor- en nadelen van eerst kopen en dan verkopen of andersom
  • Wordt mijn huis minder waard als mijn buren gaan uitbouwen
  • Hebben we een makelaar nodig om een woning te zoeken en aan te kopen
  • Welke buurten zouden geschikt zijn voor mijn situatie

Kortom: de makelaar als sparringpartner, als klankbord, als onafhankelijk adviseur.

Huisstijl

Mijn huisstijl vertegenwoordigt voor mij de verschillende lijnen die ons leven uitzet en waarvan wij de loop deels zelf beïnvloeden. De lijnen symboliseren ook de wisselende huizenmarkt, de golfbewegingen van onze beslissingen, de communicatielijnen en de mate van flexibiliteit.

Ik gebruik voornamelijk FSC-papier (drukwerk, enveloppen, print- en kopieerpapier, etc.).

*) FSC, de Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer), is een internationale organisatie, opgericht in 1993, die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Onafhankelijke controleurs zien toe op naleving van de regels.